DrieGasthuizenGroep.nl

- A A A +

 

Naar beneden

Missie: waar staan we voor?

DrieGasthuizenGroep is een zorgorganisatie voor senioren. Onze thuisbasis is Arnhem-Noord, maar ook elders in de provincie Gelderland bieden we  diensten aan. Met roots die teruggaan naar de 13e eeuw kunnen we bogen op een rijke historie. Tegelijkertijd zijn we ook een moderne en dynamische organisatie met een frisse en gezonde kijk op de toekomst.

 

Bij ons zijn uw wensen en behoeften uitgangspunt voor al ons handelen. Wij ondersteunen u in het zo zorgeloos mogelijk zelfstandig ouder worden. Dit doen we bij u thuis, in het appartement dat u bij ons huurt of in onze woonzorgcentra. Flexibele woon-, service- en zorgvoorzieningen 24 uur per dag, 7 dagen per week direct beschikbaar. Een prettig leven, ook op hogere leeftijd, vinden wij met u een groot goed!

 

U merkt dat wij ons werk gastvrij, betrokken en ondernemend uitvoeren met specifieke kennis op het gebied van ouderenzorg. Voor onze ketenpartners en financiers zijn wij een betrouwbare partner, bereid tot samenwerking en flexibel inspelend op vragen.

 

Visie: waar gaan we voor?

De gemiddelde levensverwachting neemt toe. Dit levert levenservaring en wijsheid op. Aan de andere kant brengt ouder worden doorgaans ook ongemakken met zich mee. Wij begrijpen dat dit een levensveranderende ervaring kan zijn, voor u en uw omgeving. Juist in deze fase van uw leven willen wij een rol spelen.

 

Daarom bieden wij levensfasebestendige seniorenwoningen met een gemeenschappelijke ruimte en bijbehorende thuiszorg en services als een veilige entree, alarmering en maaltijden op maat. Heeft u meer zorg nodig? Dan kunt u terecht bij onze woonzorgcentra. Ook daar bieden wij (medische) ondersteuning.

 

Dit alles doen wij samen met de mensen in uw sociale netwerk en met de inzet van vrijwilligers. Met speciale aandacht voor uw lange levenservaring. Zodat u uw leven zo zelfstandig en prettig mogelijk kunt voortzetten in gezelschap van anderen en in een veilige omgeving.

 

Bij ons werken specialisten in verschillende disciplines: verzorgenden, verpleegkundigen en artsen, maar ook paramedisch personeel, zoals fysiotherapeuten, ergotherapeuten, logopedisten, diëtisten, psychologen en ondersteunend personeel. Allen zijn zij, vanuit het eigen vakgebied, gespecialiseerd in het werken met ouderen en deskundig op het gebied van behandeling van mensen met chronische ziekten of complexe zorgvragen. Zij staan voor u klaar op het moment dat u dat nodig hebt. 

DrieGasthuizenGroep is de trotse bezitter van het HKZ-keurmerk.

Naar boven

DrieGasthuizenGroep Sociaal