DrieGasthuizenGroep.nl

- A A A +

 

"De privacy van een hotel met de zorg van Drie Gasthuizen
Groep"

Wilt u tot rust komen in een veilige omgeving? Aansterken na een ziekenhuisopname? Dat kan allemaal bij DrieGasthuizenGroep. Een aantal appartementen van de woonzorgcentra Drie Gasthuizen en Heijendaal hebben namelijk een logeerfunctie. Zo kunt u bij ons terecht voor een overnachting van één dag tot enkele weken, op basis van logies of pension. Voor degene die meer zorg behoeft bieden wij op Heijendaal intensieve zorg aan. Zo ervaart u de privacy van een hotel met de zorg van DrieGasthuizenGroep.

Een goede oplossing
Een tijdelijke logeerkamer in een veilige woonomgeving kan in veel situaties een goede oplossing zijn. Na een operatie, als er nog nabije zorg nodig is. Maar een andere reden dan ziekte is ook denkbaar. Bij ons heeft u de gelegenheid om even op adem te komen of aan uw herstel te werken, terwijl uw familieleden en mantelzorgers worden ontlast van hun dagelijkse zorg.

Intensieve zorg mogelijk
Heijendaal is de locatie waar u terecht kunt voor verpleeghuiszorg op logeerbasis. Dat kan zijn door regelmatig één of twee dagen te komen logeren, waarbij de mantelzorger even ‘vrijaf’ heeft. Ook andere incidentele vormen van logeren zijn mogelijk. Deze zorg is mogelijk voor mensen met dementie en mensen met een lichamelijke aandoening.

Geschikt voor zorgbehoevenden
De appartementen en kamers zijn eenvoudig ingericht, volledig gestoffeerd en voorzien van televisie, koffiezetapparaat enzovoort. Ze zijn rolstoeltoegankelijk en geschikt voor zorgbehoevenden, met een persoonlijk alarmeringssysteem en telefoonaansluiting. Activiteiten en services die op de locaties worden geboden, zijn ook beschikbaar voor de gasten. Denk aan het restaurant, de kiosk en bijvoorbeeld muziekavonden.

Met en zonder indicatie
Logeren bij DrieGasthuizenGroep is mogelijk op basis van een persoonsgebonden budget, zorg in natura met ondersteuning van een thuiszorgindicatie of door zelf de kosten te dragen. Deze kosten worden door sommige ziektekostenverzekeraars vergoed. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden en zoeken naar een oplossing op maat.

Meer informatie?
U kunt alle informatie nog eens rustig nalezen in onze Folder Logeren. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden en zoeken waar nodig naar een oplossing op maat:

T (026) 354 94 15
E klantcontactcentrum@driegasthuizengroep.nl

 

 

DrieGasthuizenGroep Sociaal