DrieGasthuizenGroep.nl

- A A A +

 

"Soms is het lekker om niets te hoeven"

Misschien wordt het voor u steeds lastiger om zelf een maaltijd te koken. Of heeft u steeds minder tijd of zin om zelf te koken. Extra Services maakt u het leven dan graag wat gemakkelijker. Dit doen wij ook met onze maaltijdvoorziening.

Kies uw eigen maaltijd
U kunt op een eenvoudige wijze naar eigen smaak en behoefte uw eigen maaltijd bestellen. Extra Services werkt hiervoor samen met een erkende cateraar. Het assortiment is uitgebreid en wisselt per seizoen. De maaltijden worden vers bereid, direct luchtdicht verpakt en koel bij u thuisbezorgd. U kunt de maaltijden nog minstens 7 dagen in de koelkast bewaren, zonder dat er kwaliteit verloren gaat.


De maaltijdservice van Extra Services is beschikbaar voor bewoners van de woonzorgcentra, de huurders van de zorgvriendelijke appartementen en cliënten van Thuiszorg Groot Gelre. Maaltijden zijn telefonisch te bestellen via (085) 040 60 65 en via de website uitgekookt.nl. Mocht dit voor u problemen opleveren, dan helpen wij u hiermee graag tijdens ons spreekuur.

Extra Services werkt uitsluitend met zorgvuldig geselecteerde bedrijven. Zo komt er altijd een bekend gezicht bij u aan huis, dat is wel zo vertrouwd.

Meer informatie?
Mocht u nog vragen hebben over de maaltijdservice dan kunt u contact opnemen via onderstaande gegevens:  

T (026) 354 94 15
E klantcontactcentrum@driegasthuizengroep.nl 

 

 

 

DrieGasthuizenGroep Sociaal