DrieGasthuizenGroep.nl

- A A A +

 

"Gemak dient de mens"

Gemak dient de mens. Vanuit die gedachte nemen wij u huishoudelijke taken uit handen. Mensen blijven steeds langer thuis wonen, maar ondertussen wordt de ondersteuning vanuit de overheid juist minder. Wat er ook verandert, DrieGasthuizenGroep helpt u bij het zorgeloos en zelfstandig leven. Dit doen we bij u thuis, in het appartement dat u bij ons huurt of in onze woonzorgcentra.

Uitgebreid aanbod aan diensten
Extra Services ondersteunt u graag bij het huishouden, zodat u uw tijd en energie aan andere zaken kunt besteden. Wij bieden onder meer de volgende diensten die u het leven wat gemakkelijker kunnen maken:

Extra Services werkt samen met speciaal geselecteerde bedrijven die kwaliteit en service hoog in het vaandel hebben staan. DrieGasthuizenGroep staat voor de kwaliteit van dienstverlening en controleert hier ook op. U kunt erop vertrouwen dat de dienstverlening bij ons in goede handen is. Naast bovenstaand aanbod is er ook maatwerk mogelijk. Maak uw wensen kenbaar, Extra Services doet er alles aan ze in vervulling te laten gaan.

Zie voor meer informatie en prijzen: 
Aanmeldformulier/prijslijst Huren met zorg
Aanmeldformulier/prijslijst Wet langdurige zorg


Meer informatie?
Ook staan wij u graag via telefoon of e-mail te woord. U kunt ons bereiken via onderstaande gegevens:

T (026) 354 94 15
E klantcontactcentrum@driegasthuizengroep.nl 

DrieGasthuizenGroep Sociaal