DrieGasthuizenGroep.nl

- A A A +

 •  

  DAGBESTEDING OP MAAT BIJ DE BONTE SPECHT

 •  

  GENIET VAN UW EIGEN WOONZORGSTUDIO IN DRIE GASTHUIZEN

 •  

  ZORG THUIS ZO GEREGELD MET DRIEGASTHUIZENGROEP

 •  

  KLINGELPOORT NODIGT U UIT!

 •  

  LAAT UW BOODSCHAPPEN THUISBEZORGEN DOOR EXTRA SERVICES

 •  

  TE HUUR IN WATERGAERDE

 
 
Contact

KlantContactCentrum

Het KlantContactCentrum is de plaats waar (potentiële) klanten van DrieGasthuizenGroep zich 24/7 kunnen melden, persoonlijk in de winkel van het Sint Petersgasthuis, telefonisch of per e-mail. Onze medewerkers helpen u vriendelijk, vlot en vakkundig. 

 

Het KlantContactCentrum is op werkdagen telefonisch bereikbaar van 09.00 tot 17.00 uur via telefoonnummer: (026) 354 94 15. Buiten kantooruren worden de telefoontjes via een keuzemenu doorgeschakeld naar de verschillende locaties.

 

Kijk voor meer informatie ook op onze pagina met veelgestelde vragen of stuur een email klantcontactcentrum@driegasthuizengroep.nl.


Servicewinkel

Heeft u vragen? Loop binnen bij onze Servicewinkel in Sint Petersgasthuis, Rijnstraat 71 in Arnhem. In de Servicewinkel kan iedereen terecht met vragen op het gebied van wonen met zorg en service voor senioren.

Daarnaast is de Servicewinkel toegankelijk voor mensen die meer willen weten over de geschiedenis van de ouderenzorg in Nederland en in Arnhem. Of het oudste gebouw van Arnhem van binnen willen bekijken...

 

Openingstijden:

Maandag                      12:30 uur tot 17:00 uur
Dinsdag t/m vrijdag        10:00 uur tot 17:00 uur
Zaterdag                       13:30 uur tot 15:30 uur


Servicedesk

Voor al uw vragen over technische problemen met uw woning, een lekkage, reparatieverzoeken, wijzigingen aan uw woning of tuin en dergelijke kunt u terecht bij onze servicedesk.

De servicedesk is telefonisch te bereiken van maandag t/m vrijdag van 08.30 uur tot 15.30 uur. Buiten kantooruren wordt u doorverbonden met onze externe helpdesk, Teleservice BV, die u bij spoedeisende zaken kan helpen. 

T (026) 354 90 00       E servicedesk@driegasthuizengroep.nl

 

Hier vindt u de adressen van alle (woonzorg)locaties.

 

 

 

 

DrieGasthuizenGroep Sociaal