DrieGasthuizenGroep.nl

- A A A +

 

"Wij komen tegemoet aan de woon- en zorgvraag van senioren en kunnen elke cliënt een passend aanbod doen."

Welkom in woonzorgcentrum Westerkade

DrieGasthuizenGroep komt tegemoet aan de (veranderende) woon- en zorgvraag van senioren en kan elke cliënt een passend aanbod doen. Ook bij veranderingen in de persoonlijke leefomstandigheden. In de nieuwe Arnhemse wijk, het ‘Nieuwe Kadekwartier’, staat appartementencomplex Westerkade. In dit complex verhuurt DrieGasthuizenGroep appartementen aan 55-plussers en wordt (verpleeghuis)zorg geboden aan bewoners met een lichamelijke aandoening.

Woonzorgappartementen

U komt te wonen in een tweekamerappartement van ca. 55 m2 dat volledig geschikt is voor het leveren van zorg: drempelvrij en uitgerust met alle voorzieningen. U heeft de beschikking over een woonkamer met open keuken, een slaapkamer, ruime badkamer met douche en toilet en eigen buitenruimte in de vorm van loggia of balkon

In de woonzorgappartementen van Westerkade kunt u samen met uw partner wonen, ongeacht of deze wel of geen zorg nodig heeft.

Langdurig wonen met zorg
In Westerkade kunt u terecht als u een lichamelijke aandoening heeft met een verblijfsindicatie (ZZP 4, 6 of 8). Het is een nieuw en duurzaam gebouw met slimme voorzieningen en deskundig en toegewijd personeel. U woont er net zo zelfstandig als u wilt en neemt precies de zorg af die u nodig hebt. U kunt de warme maaltijd in uw eigen appartement gebruiken, maar kunt ook samen eten in de huiskamer. Er worden allerlei activiteiten georganiseerd. Huisdieren zijn welkom als u er zelf voor kunt zorgen.

Contact en informatie
Voor al uw vragen over Westerkade of DrieGasthuizenGroep kunt u bellen met ons Klant Contact Centrum, tel (026) 354 9415 of mailen naar klantcontactcentrum@driegasthuizengroep.nl. U kunt ook even binnen lopen bij onze Servicewinkel Sint Petersgasthuis in het centrum van Arnhem,
Rijnstraat 71. 

 

Woonzorgcentrum Westerkade
Westervoortsedijk 12
6827 AS Arnhem

026-3549415

DrieGasthuizenGroep Sociaal