DrieGasthuizenGroep.nl

- A A A +

 

Het aanbod in huurwoningen verandert wekelijks. Stichting DrieGasthuizenGroep zorgvriendelijke appartementen is onderdeel van het KAN-gebied (Knooppunt Arnhem en Nijmegen). Alle daarmee verbonden woningcorporaties bieden hun leegkomende woningen aan via www.entree.nu. U kunt wekelijks het actuele aanbod van sociale huurwoningen bekijken via internet. Klik hier voor het actuele woningaanbod via entree.

Op de site van Woonz.nl worden de geliberaliseerde huurappartementen van Watergaerde van DrieGasthuizenGroep aangeboden, evenals de appartementen in onze woonzorgcomplexen, compleet met veel foto’s en informatie.

Woonz is een onafhankelijk bedrijf met een duidelijke missie: het verbinden van vraag en aanbod rondom wonen, service en zorg voor senioren. Woonz.nl creëert een podium waarop woonzorgorganisaties, woningcorporaties en particulieren hun diverse woningaanbod kunnen tonen. Van nultredenwoning tot serviceflat, van aanleunwoning tot verpleeghuisplek. Op een manier waarop zoekers dit graag zien: vraaggericht en met gevoel. Zo vinden senioren de woning die bij ze past.

 

Wachttijden

De wachttijden voor de zorgvriendelijke appartementen Altevelt, Bartholdy, Caroussel, Tuinpoort en Petersborg zijn afhankelijk van de inschrijvingen die bij Entree binnenkomen. Door het toewijzingsssyteem van Enserve komt u met een lange meettijd eerder in aanmerking voor een woning, dan wanneer u pas kort in uw woning woont. De ervaring leert dat u bij de complexen Altevelt en Caroussel en in mindere mate Bartholdy een meettijd nodig heeft van meer dan 25 jaar om in aanmerking te komen voor een woning. Bij de complexen Tuinpoort en Petersborg is dit niet van toepassing en kunt u ook met een kortere meettijd in aanmerking komen. Voor appartementencomplex Westerkade is nog onvoldoende informatie beschikbaar.

 

In appartementencomplex Watergaerde komt regelmatig een appartement beschikbaar. Naast het aanmelden via de website van woonz.nl kunt u hiervoor rechtstreeks contact opnemen met Strijbosch Thunnissen Makelaars.

 

 

 

 

 

 

 

DrieGasthuizenGroep Sociaal