DrieGasthuizenGroep.nl

- A A A +


 

“Mijn man en ik vinden het heerlijk dat we in onze eigen wijk kunnen blijven wonen. Hij heeft nu een rollator, maar samen komen we overal. Alles is namelijk prettig dichtbij: winkels, huisarts en fysiotherapeut. Ideaal.”

Naar beneden

Welkom in appartementencomplex Altevelt

Lekker bijkletsen met uw buren. Of even op de koffie bij uw medebewoners. Hoewel u in de appartementencomplexen Altevelt zo zelfstandig mogelijk kunt wonen, is er ook volop ruimte om medebewoners te ontmoeten. Iets voor u?

 

In de Arnhemse wijk Cranevelt aan de Beethovenlaan staat sinds 1985 het fraaie appartementencomplex Altevelt dat zestig appartementen telt. Het complex is geschikt en bedoeld voor woningzoekenden van 55 jaar en ouder. De bewoners van dit gebouw zijn veelal afkomstig uit deze wijk en uit de wijk Alteveer. Ze zijn verknocht aan dit deel van Arnhem. Geen wonder, gezien de hoeveelheid groen in de onmiddellijke nabijheid. En kleinkinderen die op bezoek komen, zijn wel heel dicht bij het Nederlands Openluchtmuseum en de dierentuin. De appartementencomplexen liggen centraal ten opzichte van winkels, openbaar vervoer is op loopafstand.

 

Zo zelfstandig mogelijk

Wilt u zo zelfstandig mogelijk leven, ook als u door uw leeftijd met ongemakken te maken krijgt? Dan is Altevelt ideaal. In principe woont u op uzelf, bij DrieGasthuizenGroep kunt u extra zorg afnemen. De appartementen hebben twee of drie slaapkamers en een open keuken. Daarnaast beschikt u over een balkon of een kleine tuin als u op de begane grond woont. In de kelderverdieping bevindt zich de berging. Ideaal om daar uw fiets te stallen.

Huren doet u via Entree, een samenwerkingsverband van twintig woningcorporaties in de regio Arnhem-Nijmegen. Om in aanmerking te komen voor een huurwoning schrijft u zich (gratis) in op www.entree.nu. U kunt ook een inschrijfformulier aanvragen bij DrieGasthuizenGroep.

 

Prettige sfeer

In de appartementencomplexen heerst een prettige sfeer. Sommige bewoners drinken iedere woensdag samen koffie. Bewoners dragen zorg voor elkaar als dat nodig en wenselijk is, maar niemand is daartoe verplicht.

 

Wilt u meer informatie over het appartementencomplex? Neem contact op met het KlantContactCentrum en bekijk hier de folder.

 

Appartementencomplex Altevelt

Beethovenlaan 30 t/m 48

Lisztstraat 7 t/m 21

6815 CR Arnhem

 

Bekijk hieronder de film over Altevelt
 

Naar boven

DrieGasthuizenGroep Sociaal