DrieGasthuizenGroep.nl

- A A A +


 

“Onze ouders hebben het hier naar hun zin. En voor ons is het een prettig idee dat er snel iemand kan zijn als dat nodig is. Wij wonen namelijk in Helmond, dus het kost ons snel een uur voor we hier zijn.”

Naar beneden

Welkom in appartementencomplex Bartholdy

Lekker met uw (klein)kinderen naar het Openluchtmuseum of Burgers’ Zoo? Of wandelen door Park Zypendaal of het Sonsbeekpark, een van de vele groene oases die Arnhem rijk is? Dan is uw woning in het appartementencomplex Bartholdy een ideale uitvalsbasis. Het mooie van appartementencomplex Bartholdy is dat alle basisvoorzieningen, zoals winkels en openbaar vervoer, dichtbij zijn. Als u nog goed ter been bent veelal op loopafstand.

 

In de Arnhemse wijk Cranevelt aan de Mendelssohnlaan staat sinds 1995 het fraaie appartementencomplex Bartoldy. De bewoners zijn veelal afkomstig uit deze wijk. De woningen zijn geschikt en bedoeld voor woningzoekenden van 55 jaar en ouder. Ze zijn verknocht aan dit deel van Arnhem. Geen wonder, gezien de hoeveelheid groen in de onmiddellijke nabijheid.

 

Zo zelfstandig mogelijk

De appartementen in dit complex zijn ideaal als u zo zelfstandig mogelijk wilt leven, ook als u door uw leeftijd met ongemakken te maken krijgt. In principe woont u op uzelf, bij DrieGasthuizenGroep kunt u extra zorg afnemen. De appartementen hebben twee slaapkamers en een open keuken. Daarnaast beschikt u over een balkon of een kleine tuin als u op de begane grond woont. In de kelderverdieping bevindt zich de berging. Ideaal om daar uw fiets te stallen. Ook beschikt dit complex over een parkeergarage onder het gebouw.

 

Huren doet u via Entree, een samenwerkingsverband van twintig woningcorporaties in de regio Arnhem-Nijmegen. Om in aanmerking te komen voor een huurwoning schrijft u zich (gratis) in op www.entree.nu. U kunt ook een inschrijfformulier aanvragen bij DrieGasthuizenGroep.

 

Prettige sfeer

In het appartementencomplex heerst een prettige sfeer. Bewoners kennen elkaar, maar houden voldoende afstand als dat gewenst is. Er is hier geen gemeenschappelijke ruimte. U heeft echter wel de mogelijkheid om gebruik te maken van de faciliteiten van het nabijgelegen appartementencomplex Altevelt.

 

Wilt u meer informatie over het appartementencomplex? Neem contact op met het KlantContactCentrum en bekijk hier de folder

 

Appartementencomplex Bartholdy

Mendelssohnlaan 1-1 t/m 1-33

6815 ET Arnhem 

 

Bekijk hieronder de film over Bartholdy

Naar boven

DrieGasthuizenGroep Sociaal