DrieGasthuizenGroep.nl

- A A A +


 

“Ik moet elke week naar de fysiotherapeut. Nu ik hier woon, doe ik het lopend. Vroeger moest ik altijd vragen of mijn zoon me wilde brengen en halen. Een heel gedoe. Ik ben blij dat dat hier niet meer hoeft. En mijn zoon ook.”

Naar beneden

Welkom in appartementencomplex Carrousel

U bent verknocht aan Presikhaaf, de wijk waar uw wortels liggen, waar uw kinderen zijn geboren en opgegroeid en waar u zelf misschien wel uw hele leven hebt gewoond. Het liefst zou u in uw huidige woning blijven wonen, maar nu moet u op zoek naar ‘iets anders’. Omdat uw huidige woning te groot is of omdat u misschien wat minder goed ter been bent. Dan is Carrousel, het mooiste appartementencomplex van Presikhaaf, een schitterend alternatief.

 

Dit prachtig verzorgde complex op Kermisland is zeer in trek en bedoeld voor woningzoekenden van 55 jaar en ouder die hun hele leven lang al in Presikhaaf hebben gewoond. Zij kennen de wijk heel goed en vaak wonen de kinderen ook in de buurt. De ligging nabij voorzieningen maakt ook dat dit complex erg gewild is.

 

Zelfstandig zo lang u wilt

Wonen in Carrousel is ideaal als u zo zelfstandig mogelijk wilt leven, ook als u door uw leeftijd met ongemakken te maken krijgt. In principe woont u op uzelf, bij DrieGasthuizenGroep kunt u extra zorg afnemen.

Het gebouw telt veertig appartementen, er zijn zowel twee- als driekamerappartementen. Uiteraard zijn de appartementen op de verdiepingen bereikbaar met een lift. Dat maakt ze ook toegankelijk voor rollatorgebruikers. De appartementen op de begane grond hebben aan de voorkant een terras dat grenst aan de gemeenschappelijke tuin, de appartementen op de verdiepingen beschikken over een balkon. In de kelder bevinden zich de eigen bergingen.

 

Veel activiteiten mogelijk

Bewoners van Carrousel treffen elkaar vaak in de gemeenschappelijke ruimte op de bovenste verdieping. U kunt daar meedoen aan zelfgeorganiseerde activiteiten zoals biljarten, klaverjassen, sjoelen en, bij gelegenheid, samen eten. Rondom het gebouw is een goed onderhouden tuin. In de wijk Presikhaaf zijn veel voorzieningen op loopafstand, zoals winkels, medische voorzieningen en openbaar vervoer.

 

Huren doet u via Entree, een samenwerkingsverband van twintig woningcorporaties in de regio Arnhem-Nijmegen. Om in aanmerking te komen voor een huurwoning schrijft u zich (gratis) in op www.entree.nu. U kunt ook een inschrijfformulier aanvragen bij DrieGasthuizenGroep.

 

Wilt u meer informatie over het appartementencomplex? Neem contact op met het KlantContactCentrum en bekijk hier de folder.

 

Appartementencomplex Carrousel

Kermisland 22 t/m 100

6825 JC Arnhem 

 

Bekijk hieronder de film over Carrousel

Naar boven

DrieGasthuizenGroep Sociaal