DrieGasthuizenGroep.nl

- A A A +


 

“Het is leuk dat hier ook mensen uit de wijk komen. We hebben hier veel aanspraak en voelen ons echt niet opgeborgen. Integendeel, we maken deel uit van wat er gebeurt, staan volop in het leven.”

Naar beneden

Welkom in appartementencomplex Petersborg

In Petersborg woont u in het kloppend hart van Arnhem-Zuid. In de wijk Vredenburg om precies te zijn. Dichtbij het winkelcentrum Kronenburg, waar u voor al uw dagelijkse boodschappen terecht kunt. Maar ook kunt u gebruik maken van de faciliteiten van het dienstencentrum van de Stichting Welzijn Ouderen Arnhem om te kaarten, te biljarten of gewoon even gezellig bij te kletsen met medebewoners of bewoners uit de wijk.

 

Zelfstandig zo lang u wilt

Wonen in Petersborg is ideaal als u zo zelfstandig mogelijk wilt leven, ook als u door uw leeftijd met ongemakken te maken krijgt. In principe woont u op uzelf, bij DrieGasthuizenGroep kunt u extra zorg afnemen. In het complex is een zorgpost van de eigen thuiszorgorganisatie aanwezig.

 

Het gebouw telt zeventig appartementen, er zijn zowel twee- als driekamerappartementen. De appartementen op de verdiepingen zijn bereikbaar met een lift. Dat maakt ze ook voor rollatorgebruikers toegankelijk. De appartementen op de begane grond hebben aan de achterkant een terras dat grenst aan de tuin, de appartementen op de verdiepingen beschikken over een balkon. Op de begane grond bevinden zich de eigen bergingen.

 

Huren doet u via Entree, een samenwerkingsverband van twintig woningcorporaties in de regio Arnhem-Nijmegen. Om in aanmerking te komen voor een huurwoning, schrijft u zich (gratis) in op www.entree.nu. U kunt ook een inschrijfformulier aanvragen bij DrieGasthuizenGroep.

 

Veel activiteiten mogelijk

Bewoners van Petersborg weten de weg naar het in hetzelfde complex gevestigde dienstencentrum goed te vinden. Petersborg is het meest bezochte steunpunt in Arnhem. De activiteiten die georganiseerd worden, zijn: biljarten, bridgen, klaverjassen, tekenen en schilderen, handwerken, yoga, sjoelen en volksdansen. Incidenteel worden er ook maaltijden verzorgd.

 

Rondom het gebouw is een goed onderhouden tuin die uitnodigt tot wandelen en genieten. U vindt hier veel voorzieningen op loopafstand. Denk aan winkelcentrum Kronenburg, het dienstencentrum van Stichting Welzijn Ouderen Arnhem, de pedicure, de huisarts en de fysiotherapeut. Openbaar vervoer is goed bereikbaar.

 

Wilt u meer informatie over het appartementencomplex? Neem contact op met het KlantContactCentrum en bekijk hier de folder.

 

Appartementencomplex Petersborg

Slochterenweg 42-180

6835 DW Arnhem

 

Bekijk hieronder de film over Petersborg
 

 

Naar boven

DrieGasthuizenGroep Sociaal