DrieGasthuizenGroep.nl

- A A A +


 

"Ik hou van de levendigheid van een grote stad. Die gezellige drukte zou ik niet willen missen. We lopen hier zo even naar een winkel, gaan graag naar de film en we vinden het ook leuk om af en toe ergens te lunchen. Dat kan hier dus heel goed.”

Naar beneden

Welkom in appartementencomplex Tuinpoort

Een kaartje leggen of biljarten in de gemeenschappelijke ontmoetingsruimte. Of even lekker winkelen of een terrasje pikken in de binnenstad. In appartementencomplex Tuinpoort in de wijk Klarendal, op loopafstand van het centrum van Arnhem, is het allemaal mogelijk.

 

In appartementencomplex Tuinpoort woont u in het hartje van Arnhem. Levendigheid alom dus. Tuinpoort is in 1985 gebouwd voor woningzoekenden van 55 jaar en ouder, die graag in het centrum wonen. Ook bewoners van de wijk Klarendal die graag in de omgeving willen blijven wonen, vinden Tuinpoort een fijne plek.

 

Zelfstandig zo lang u wilt

Wonen in Tuinpoort is ideaal als u zo zelfstandig mogelijk wilt leven, ook als u door uw leeftijd met ongemakken te maken krijgt. In principe woont u op uzelf, bij DrieGasthuizenGroep kunt u extra zorg afnemen. Het gebouw telt 71 appartementen, er zijn zowel twee- als driekamerappartementen. De appartementen op de verdiepingen zijn bereikbaar met een lift. Sommige appartementen beschikken over een balkon of een klein tuintje. Op de eerste verdieping is een speciale ruimte ingericht voor uw scootmobiel. In de kelder heeft u een eigen berging of u kunt gebruikmaken van de gemeenschappelijke fietsenstalling. Aan de achterkant van het appartementencomplex bevindt zich een parkeerterrein.

Huren doet u via Entree, een samenwerkingsverband van twintig woningcorporaties in de regio Arnhem-Nijmegen. Om in aanmerking te komen voor een huurwoning, schrijft u zich (gratis) in  op www.entree.nu. U kunt ook een inschrijfformulier aanvragen bij DrieGasthuizenGroep.

 

Veel activiteiten mogelijk

In Tuinpoort kunt u aan diverse activiteiten deelnemen. In de gemeenschappelijke ontmoetingsruimte op de begane grond kunt u meedoen met sjoelen, breien en haken, kaarten, biljarten en line-dancen. Tijdens de koffieochtend praat u bij met de andere bewoners.

En buiten ligt het centrum van Arnhem natuurlijk op u te wachten. U geniet daar van een groot winkelaanbod en café, restaurant of bioscoop bevinden zich ook op loopafstand. Mocht u trouwens iets verder weg willen, dan kunt u de bus of de trein nemen, allebei op drie minuten loopafstand.

 

Wilt u meer informatie over het appartementencomplex? Bekijk hier de folder.

 

Appartementencomplex Tuinpoort

Tuinstraat 108 t/m 250

6828 BE Arnhem

 

Bekijk hieronder de film over Tuinpoort
 

 

Naar boven

DrieGasthuizenGroep Sociaal