DrieGasthuizenGroep.nl

- A A A +


 

“Onze kleinkinderen komen heel graag logeren. Daar is ook ruimte voor en in Arnhem is altijd wel iets te beleven.”

Naar beneden

Welkom in appartementencomplex Watergaerde

Op een scherm zien wie er bij u aanbelt. Met een druk op de knop de visite binnen laten. En als u snel nog even wat boodschappen in huis wilt halen, kunt u vanuit drie gebouwen van Watergaerde via een overdekte gang naar woonzorgcentrum Drie Gasthuizen. Hier kunt u gebruik maken van voorzieningen als de winkel, brasserie De Burcht, de kapsalon en de pedicure.

Watergaerde ligt in de fraaie Arnhemse wijk Monnikenhuizen aan de Monnikensteeg. In dit luxe appartementencomplex wonen mensen van 55 jaar en ouder. Wonen aan de Monnikensteeg is wonen tussen het groen met stedelijke voorzieningen binnen handbereik. Winkels en medische voorzieningen vindt u op loopafstand. Met het openbaar vervoer bent u zo in het centrum van Arnhem. De riante appartementen zijn van alle comfort voorzien. U woont dus zoals u altijd gewend was, maar dan met extra voorzieningen die het mogelijk maken dat u zo lang mogelijk zelfstandig blijft. En hebt u, naarmate u ouder wordt, meer zorg nodig? Dan kunt u dat eenvoudig en snel regelen bij de nabijgelegen zorgpost van DrieGasthuizenGroep.

Oud- en nieuwbouw

In de oorspronkelijke gebouwen bevinden zich 71 ruime appartementen met een grote woonkamer en twee of drie slaapkamers. Er is een ruime badkamer met douche, toilet en wastafel. Er zijn appartementen met een open en een half open keuken. U beschikt over een inpandige berging en een terras, balkon of loggia.

De 38 appartementen in de gebouwen uit 2012 zijn volgens de nieuwste inzichten gebouwd. U beschikt over een royale woonkamer met grote ramen en een open keuken. Verder zijn er twee slaapkamers en een doordacht ontworpen badkamer met wastafel, douche en toilet. Er is een parkeergarage en op de begane grond van ieder gebouw is een gezamenlijke fietsenstalling.

Alles erop en eraan

Alle appartementen zijn toekomstbestendig en doordacht gebouwd voorzien van personenalarmering. Dat zorgt ervoor dat u comfortabel en zorgeloos kunt blijven wonen. De tuin rondom het complex nodigt uit tot wandelen, zitten en genieten. De entreehal is afgesloten voor ongewenst bezoek. Op het scherm in uw woning ziet u wie er bij u aanbelt. Met een druk op de knop kunt u uw visite binnenlaten. Een prettig idee dat niet iedereen zomaar binnenloopt.

Zelfstandigheid

In uw appartement woont u geheel zelfstandig, maar andere mensen zijn nooit ver weg. Samen met uw medebewoners kunt u gebruikmaken van de gemeenschappelijke ruimte. Door worden onder meer lezingen georganiseerd en yoga beoefend. Ook kunt u er uw verjaardag vieren of zelf activiteiten organiseren. De ruimte is uitgerust met een keukeninrichting, geluidsapparatuur en een beamer.

Zorg op maat

In Watergaerde kunt u gebruikmaken van diverse vormen van zorg. Hiervoor kunt u terecht bij de zorgpost van de thuiszorgorganisatie van DrieGasthuizenGroep: Thuiszorg Groot Gelre. Deze zorgpost bevindt zich in het aangelegen woonzorgcentrum Drie Gasthuizen. Hier kunt u ook terecht voor al uw vragen met betrekking tot een zorgindicatie, WMO of verpleging thuis.

Indien u beschikt over een Wlz-zorgindicatie dan kunt u als huurder zorg via Volledig Pakket Thuis (VPT) of Modulair Pakket Thuis (MPT) afnemen.

 

Wilt u meer informatie over het appartementencomplex? Neem contact op met het KlantContactCentrum en bekijk hier de folder.

 

Appartementencomplex Watergaerde

Monnikensteeg 1-1 t/m 1-71 en Monnikensteeg 3-1 t/m 21-4

6823 AA Arnhem 

 

Bekijk hieronder de film over Watergaerde
 

 

Naar boven

DrieGasthuizenGroep Sociaal