DrieGasthuizenGroep.nl

- A A A +


 

"Een goed betaalbare woning, met alle stedelijke voorzieningen op loopafstand"

Vrij en blij wonen op appartementencomplex Westerkade

Bent u 55+ en op zoek naar een levensloopbestendig appartement? Een ruime woonruimte, van alle gemakken voorzien en dichtbij het centrum van Arnhem? Dan is het gloednieuwe complex Westerkade ideaal voor u. DrieGasthuizenGroep biedt u op die locatie een goed betaalbare woning, met alle stedelijke voorzieningen op loopafstand.

DrieGasthuizenGroep bouwt aan de toekomst
Wij komen tegemoet aan de (veranderende) woon- en zorgvraag van senioren en kunnen elke cliënt een passend aanbod doen. Ook bij veranderingen in de persoonlijke leefomstandigheden. In de nieuwe Arnhemse wijk, het ‘Nieuwe Kadekwartier’, verhuurt DrieGasthuizenGroep tientallen appartementen aan 55+-ers.

DrieGasthuizenGroep heeft twee typen woningen:

Appartementen voor de vrije verhuur
Deze 2-kamerappartementen liggen op de 3e tot en met de 5e verdieping. Ze zijn bedoeld voor mensen zonder verblijfsindicatie. Maar ook als u een WMO-indicatie is deze woning ideaal. De huurprijzen zijn vanaf €662,- exclusief servicekosten. Uw jaarinkomen moet minimaal €22.400,- zijn.

U woont zonder enige vorm van zorg, maar kunt wel gebruik maken van onze Extra Services en Thuiszorg Groot Gelre. De woning is levensloopbestendig: u kunt hier zolang blijven wonen, als u wilt. Het appartement is helemaal aangepast voor mensen met een huidige of toekomstige beperking (rolstoel, of andere hulpmiddelen). Mocht u nu nog geen zorg nodig hebben, maar in de toekomst wel, dan kunt u toch gewoon in uw appartement blijven wonen. De zorg komt dan naar u toe.

Indien u beschikt over een Wlz-zorgindicatie dan kunt u als huurder zorg via Volledig Pakket Thuis (VPT) of Modulair Pakket Thuis (MPT) afnemen.

Woonzorgappartementen
Het gaat om 29 appartementen voor langdurig wonen, verdeeld over twee verdiepingen. Er zijn twee varianten, namelijk voor:
- langdurig wonen met zorg (met verblijfsindicatie ZZP4)
- langdurig wonen met verpleging (met verblijfsindicatie ZZP6 EN ZZZP8)

Westerkade is een nieuw en duurzaam gebouw met slimme voorzieningen en deskundig en toegewijd personeel. U woont er net zo zelfstandig als u wilt en neemt precies de zorg af die u nodig hebt. U kunt de warme maaltijd in uw eigen appartement gebruiken, maar kunt dat ook in onze gezellige gemeenschappelijke ruimte doen. Er worden allerlei activiteiten georganiseerd, zoals muziek, schilderworkshops, bloemschikken, sociaal café, handarbeid en uitstapjes. Huisdieren zijn welkom.

Hebt u door lichamelijke (somatische) problemen intensieve verpleeghuiszorg nodig en hebt u een ZZP6 of ZZP8 indicatie, dan vindt u op Westerkade alle begeleiding die u nodig heeft. U wordt met uw dagelijkse bezigheden geholpen. Ook hier zijn huisdieren welkom. De maaltijden worden in de gezamenlijke huiskamer genuttigd of op uw eigen kamer. U woont hier zo veel mogelijk 'net zoals thuis', kleinschalig en beschermd.

Alles kan, niets hoeft
Kortom, we kunnen alle senioren een geschikte woonvorm aanbieden, met of zonder zorgpakket. Dit maakt het mogelijk dat u gewoon lekker in uw appartement kunt blijven wonen. Ook al hebt u misschien later wel (of meer) zorg nodig, u hoeft niet meer te verhuizen. DrieGasthuizenGroep brengt de noodzakelijke zorg bij u (aan) huis. Het zorgaanbod groeit met uw veranderende behoefte mee. Ideaal toch?

Extra Services
En als u geen zorg nodig hebt, maar gewoon in een fijne omgeving wilt wonen, bent u welkom op Westerkade. U kunt gebruik maken van onze Extra Services-diensten. Die bieden tegen scherpe prijzen een maaltijdservice aan, u kunt er de was laten doen, gebruik maken van de klussendienst, of boodschapservice. Het gemak dient de mens. Alles kan, niets hoeft. 

Contact en informatie
Voor al uw vragen over Westerkade of DrieGasthuizenGroep kunt u bellen met ons Klant Contact Centrum, tel (026) 354 9415 of mailen naar klantcontactcentrum@driegasthuizengroep.nl. U kunt ook even binnen lopen bij onze Servicewinkel Sint Petersgasthuis in het centrum van Arnhem, Rijnstraat 71.

Bekijk hier de folder.


Appartementencomplex Westerkade
Westervoortsedijk 12-20 t/m 12-24
Westervoortsedijk 14-20 t/m 14-57
6827 AS Arnhem

DrieGasthuizenGroep Sociaal