DrieGasthuizenGroep.nl

- A A A +

 

De Bonte Specht

Dagbesteding De Bonte Specht biedt een passend programma aan cliënten met (beginnende) dementie en/of lichamelijke klachten. De Bonte Specht zoekt aansluiting bij de interesses en de mogelijkheden van de verschillende bezoekers. Iedereen wordt gestimuleerd in het aangaan van sociale contacten en er wordt regelmaat geboden. Zelfredzaamheid wordt op een huiselijke manier in stand gehouden door middel van een gevarieerd programma. 

'Zorg in beweging'

Het aangaan van sociale contacten loopt als een rode draad door onze activiteiten. Vast onderdeel van het programma is het dagelijks bewegen. Hierbij wordt niet uit het oog verloren dat ieder op zijn eigen niveau mee moet kunnen doen. De begeleiding vindt plaats door speciaal hiervoor opgeleide medewerkers met veel ervaring met deze doelgroep. De mogelijkheid is aanwezig tussen de middag te rusten.

Elke bezoeker krijgt een contactpersoon toegewezen. Deze stelt samen met de bezoeker en/of mantelzorger een zorgplan op als antwoord op uw hulpvraag. De begeleider geeft indien nodig advies, informatie en ondersteuning.

 

Dagbesteding De Bonte Specht is geopend van maandag tot en met vrijdag, van 10.00 uur tot 16.00 uur. Ook is het mogelijk de dagbesteding voor een halve dag te bezoeken. Het vervoer wordt vanuit de gemeente geregeld. 

Dagbesteding De Bonte Specht
Beekstraat 41
6811 DW Arnhem  

Neem voor meer informatie contact op met het KlantContactCentrum.
T (026) 354 94 15
E klantcontactcentrum@driegasthuizengroep.nl

 

DrieGasthuizenGroep Sociaal