DrieGasthuizenGroep.nl

- A A A +

 

Welkom bij Buitenpoort

 

Dagbehandeling Buitenpoort op locatie Heijendaal is voor mensen met lichamelijke aandoeningen en heeft als specialisatie Parkinson. 


Misschien loopt u of uw partner steeds vaker tegen beperkingen aan. Hierdoor wordt zelfstandig functioneren lastiger. Maar aan een verzorgings- of verpleeghuis bent u voorlopig niet toe. Om op een goede en veilige manier thuis te functioneren, kunt u wel wat hulp gebruiken. Die hulp biedt Driegasthuizengroep in de vorm van dagbehandeling.

Zo ziet onze hulp eruit
Bij dagbehandeling bieden professionele medewerkers, van 10.00 uur tot 16.00 uur, begeleiding op maat. Ook deskundigen, zoals een specialist ouderen geneeskunde, fysiotherapeut, logopedist, ergotherapeut, diëtist en psycholoog, kunnen iets voor u betekenen. Daardoor kunt u (of uw partner of ouder) zo lang mogelijk thuis blijven wonen. De medewerkers dagbehandeling begeleiden gezamenlijke activiteiten zoals creatief bezig zijn, spel en geheugentraining, met als doel de ingezette behandeling van onze specialisten voort te zetten.

Dagbehandeling als tussenoplossing
Dagbehandeling biedt cliënten zelfstandigheid en ontlast partners (of familie). Het kan ook een tijdelijke oplossing zijn, voor wie wacht op een plaats in een woonzorgcentrum of verpleeghuis.

DrieGasthuizenGroep Sociaal