DrieGasthuizenGroep.nl

- A A A +

 

Altijd op de hoogte met familienet

Als betrokken woonzorgorganisatie vinden we goede communicatie met familie erg belangrijk. In 2016 is DrieGasthuizenGroep gestart met Familienet, een soort ‘Facebook’ in de zorg dat in heel veel zorginstellingen in Nederland met succes wordt gebruikt.

Eenvoudig in gebruik

Familie woont vaak verspreid door het land waardoor de contacten soms moeilijk te onderhouden zijn.Familienet internet biedt hierin uitkomst. Cliënten hebben een persoonlijke, beveiligde pagina op internet. Medewerkers en familie delen hier op een eenvoudige manier berichten, foto’s, video’s, documenten en een agenda.

Altijd op de hoogte

Met Familienet bent u altijd op de hoogte. U kunt denken aan de volgende mogelijkheden:

  • Foto’s delen van de muziekmiddag. U kunt thuis eenvoudig de foto’s bekijken, maar het is ook leuk om  samen te doen met uw moeder, vader of partner.
  • Uitnodigingen sturen voor het kerstdiner
  • Een bericht over een gebeurtenis op de woongroep.
  • Bezoek plannen via de agenda, zodat de medewerkers van de afdeling op de hoogte zijn. 

Verbetert de samenwerking

De eerste contactpersoon is de enige persoon die overige familie of vrienden kan toevoegen aan Familienet. Daarnaast hebben de medewerkers van de zorg en begeleiding toegang tot familienet. Zo is iedereen goed op de hoogte en verbetert de samenwerking tussen de medewerkers van de woongroep of afdeling en de familie.

DrieGasthuizenGroep Sociaal