DrieGasthuizenGroep.nl

- A A A +

 

Verpleeghuis Heijendaal biedt zorg aan cliënten met psychogeriatrische problemen. Die cliënten wonen in woongroepen van tien personen.

U woont hier zo veel mogelijk ‘net zoals thuis’. De maaltijden kunt u gebruiken in de gezamenlijke huiskamer. Als u dat kunt en wilt, helpt u mee bij de maaltijden. Er zijn bewoners die in de woongroep helpen met de was. In de ochtend wordt u geholpen met wassen en aankleden, zoals voor u nodig is. Het ontbijt vindt plaats op een daarop afgestemd moment. Koffiedrinken in de ochtend, middag en avond, net als de maaltijd tussen de middag en in de avond, gebeurt meestal gezamenlijk.

Het is moeilijk om uw vertrouwde omgeving te verlaten als u niet meer zelfstandig kunt blijven wonen. In Heijendaal streven we ernaar dat u zich toch zo veel mogelijk thuis voelt. U beschikt over uw eigen eenpersoonskamer, andere bewoners kunt u in de gezamenlijke huiskamer ontmoeten. De inrichting van die huiskamers is gekozen in overleg met bewoners en medewerkers. Dat betekent: aantrekkelijke kleuren en meubilair dat aan thuis doet denken. Uw huisdier is welkom als u (of een familielid) in staat is ervoor te zorgen. 

 

 

 

 

 

DrieGasthuizenGroep Sociaal