DrieGasthuizenGroep.nl

- A A A +

 

Een zo zelfstandig mogelijk en aangenaam leven

Behandel- en expertisecentrum ParaGo ondersteunt ouderen met complexe gezondheidsproblemen, of u nu in uw eigen huis, in een woonzorgcentrum of in een instelling woont. Wij bieden diagnostiek, advies en behandeling bij alle problemen die met het ouder worden te maken hebben.

Multidisciplinair behandel-en expertisecentrum
ParaGo is een multidisciplinair behandel- en expertisecentrum. Dat betekent dat bij ons gespecialiseerde behandelaars nauw samenwerken: bewegingsagogen, diëtisten, doktersassistenten, ergotherapeuten, fysiotherapeuten, geestelijk verzorgers, logopedisten, mondzorgcoördinator, psychologen, psychomotorisch therapeut, specialisten ouderengeneeskunde en verpleegkundig specialisten. Met al deze expertise in huis zijn wij dé specialist in complexe gezondheidsproblemen bij ouderen.

Aandachtig en betrokken
Wij luisteren naar u en sluiten aan bij uw levenswijze, wensen en behoeftes. Samen kijken we welke hulp mogelijk en passend is. Wij willen diensten leveren van hoge kwaliteit en naar uw volle tevredenheid. Ook daarom ziet u tijdens het behandeltraject steeds hetzelfde, vertrouwde gezicht.

Diverse locaties en behandeling aan huis
Wij hebben behandelruimtes op diverse locaties in de regio Arnhem/Velp. Afhankelijk van uw vraag, komen wij voor onderzoek en behandeling bij u thuis. Het is prettig en zinvol om u thuis te bezoeken; zo kunnen wij nog beter bekijken welke ondersteuning het beste past in uw persoonlijke situatie.

Wij werken nauw samen, ook met andere partijen
Om u zo goed mogelijk te helpen, is samenwerking heel belangrijk. Bij de behandeling van chronische complexe gezondheidsproblemen zijn namelijk vaak meerdere hulpverleners en organisaties betrokken. Wij kennen ze en werken met ze samen. Uiteraard hoort daarbij ook de begeleiding van de mensen in uw eigen omgeving.

Verwijzing en vergoeding van behandeling
Voor behandeling door de diëtist, ergotherapeut, fysiotherapeut, logopedist en psychomotorisch therapeut is meestal geen verwijzing van een arts nodig. Als er meerdere gezondheidsproblemen bestaan, is een verwijzing wel wenselijk en soms toch nodig. Voor behandeling door de specialist ouderengeneeskunde en psycholoog is altijd een verwijzing van uw huisarts nodig. Uw behandeling wordt in de meeste gevallen door uw zorgverzekering vergoed (met inachtneming van het eigen risico). In sommige gevallen wordt deze via de Wlz vergoed. De vergoeding van fysiotherapie is beperkt en afhankelijk van uw verzekeringspolis en aanvullende verzekering. Wij helpen u graag en kunnen u hierover verder informeren.

Organisatie ParaGo
Behandel- en expertisecentrum ParaGo bestaat sinds september 2015 en is een initiatief van de organisaties DrieGasthuizenGroep, Innoforte en Insula Dei Huize Kohlmann.

Contact en informatie
U kunt tijdens kantooruren contact met ons opnemen over behandelvragen, behandellocaties, diensten en medewerkers. Ook kunt u altijd terecht op onze website
 www.parago.nl
E-mailadres: info@parago.nl
Telefoonnummer: 026 3835223

DrieGasthuizenGroep Sociaal